Opskrift
75 gr. smør
200 gr. digestive kiks
2 æg
400 gr. naturel flødeost
150 gr. sukker
3 tsk vaniliesukker
5 dl cremefraiche
Forskellige bær til pynt
Sådan gør du:
Pensel en springform eller muffinsforme med smør. Smelt smørret i en gryde. Kom digestive kiksene i en foodprocessor eller noget som kan knuse dem. Hæld kiksekrummerne op i det smeltede smør, rør det godt sammen og fordel det til en kævn bund i den/de smurte forme. Kom nu flødeost, æg 100 gr. sukker samt 1 1/2 tsk vaniliesukker i en skål og blend med en håndmikser. Massen hældes ud over kiksebunden og bages nu i ovnen ca. 20 min ved 180 grader. Tag den ud af ovnen og lad den køle lidt af. Bland cremefraichen med det sidste sukker og vaniliesukker og hæld det udover kagen. Stil kagen tilbage i ovnen og bag den ca. 10 min - til det øverste lag er fast og ikke blævrende. Herefter afkøles kagen og sættes i køleskabet mindst 5 timer ingen servering.
Velbekomme!
Det ser godt nok lækkert ud!:-)
SvarSlet-Kristine
Vi har en giveaway kørende, tag endelig et kig forbi!
http://thinkhappyxthoughts.blogspot.dk/2012/09/giveaway.html
Mmm... It looks so tasty!
SvarSlettheprintedsea.blogspot.com
Hold fast hvor er i søde!
SvarSletJeg har meldt mig til GIVE AWAYEN!
kram
Er det svært?
SvarSletNej, det er det ikke!
SvarSletad. kan ikke lide cheese cake.
SvarSletHeller ikke mig. Det ser fint ud men kan ikke lide ostekage.
SvarSletDet er jo smag og behag :-)
SvarSlet