4.3.13

ACCEPTABELT?



Jeg har før taget lignende emne op, men føler ikke, at jeg har gjort det helt klart for alle, hvad mine meninger er. Jeg elsker at overskride folks grænser og gøre noget vildt (ikke fordi at vise hud er mega vildt, men det er sjælendt folk opfatter det godt). Som Sille ville skrive det: provokere. Provokerer jeg jer ved at vise sådanne billeder på bloggen? For mig handler nøgenhed og hud om at være stolt, men der er vel en grænse for acceptabelt og vulgært? Jeg har det fint med min krop og jeg glæder mig til at hoppe i mine hotpants til sommer og vise lidt numse. Men hvor ligger grænsen? Jeg vil virkelig gerne høre fra jer, hvor i synes grænsen ligger.

14 kommentarer:

  1. Jeg syntes at det er helt okay, men lidt klamt hvis man smider et nøgen billed op, at der måske sidder en gammel stodder og hygger til det... Det er bare min mening :D

    SvarSlet
    Svar
    1. På den måde kan jeg virkelig godt se det, men hvis man vender den, så er der jo også gamle stoddere på stranden, når man ligger i bikini. Men respekterer din mening fuldt ud!

      Slet
  2. Lækkert indlæg og det provokere mig slet ikke. Langt fra, jeg syntes tvært imod at det er vildtfedt af dig at lave dette indlæg, og at turde ligge op til diskussion!

    SvarSlet
    Svar
    1. Mange tak! Det er jeg glad for. Jeg kan som sagt også lide at overskride grænser.

      Slet
  3. Jeg mener, at du gør dig til..
    Normalt er jeg helt vild med din blog, men vil gerne indrømme, at jeg synes, det er for meget, de gange du klæder om foran cam.

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er jo din mening og det er helt fair. Jeg kan sagtens sige til alle, at jeg godt kan lide at vise mig lidt frem. Jeg er trods alt blogger.

      Slet
  4. Jeg synes det er lidt underligt.. 'se-mig'-agtigt, hvis du forstår. Det ville det dog ikke have været, hvis du ikke havde skrevet samme tekst til billederne, og personligt synes jeg, det provokerer langt mindre, når du skriver ting, som at du godt kan lide at vise dig frem - tværtimod så skal du da have lov til det. Det ville provokere langt mere, hvis du bare lagde billederne op til inspiration eller lignende..

    SvarSlet
    Svar
    1. Tror du har misforstået hvad jeg har ment :) Jeg har før skrevet at som blogger, føler man sig meget ego og mig mig mig. Det ville ikke være en ordentlig blog, hvis ikke man kunne lide sig selv og følte man kunne inspirere og være et "forbillede" for nogle. "Se-mig" har jeg allerede skrevet at jeg er som blogger. Jeg ligger billederne op som en inspiration til at elske sig selv og sit udseende, men jeg skriver teksten for at folk forstår. Håber du forstår!

      Slet
  5. Personligt provokere det ikke mig. Du gør det jo ikke for at være "porno artigt" hvis man kan sige det. Du skal selvfølgelig gør hvad du vil. Hvis du er glad for din krop, skal du jo også have lov til at vise den frem. Min mening....
    Ps. Hvem blev giveaway vinderen?

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er jo godt. Det er præcis sådan jeg vil have folk skal have det.
      Det blev Ditte :-)

      Slet
  6. Jeg synes, det er mega fedt når folk overskrider grænser!

    Btw. En blog er også fedest når der sker nogle ting, som ikke sker på andres. Nu tænker jeg ikke lige kun på det med at vise hud, men generelt! Så jeg synes det er mega fedt :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Også mig! Ja, generelt også. Mange tak :)

      Slet
  7. er altid selv uden blufærdighed så ser det slet ikke som et issue

    jeg vil selv gå et skridt videre og sige, at det også kan være erotisk uden at være vulgært

    husker iøvrigt ikke, hvornår jeg selv har haft badetøjet med i feriekufferten

    SvarSlet