19.3.13

SEX



Ville bare lige vise dette billede. Hvad synes i om det? Husker i at følge min instagram (stephaniiey) og facebook (facebook)?

27 kommentarer:

  1. Du ligner en udbrændt luder.

    SvarSlet
    Svar
    1. Voldsomt nok. Ville sætte pris på at så grove ting, ville blive på formspring og ikke på min professionelle blog. Tak.

      Slet
    2. Det gør du ikke Stephanie, og det ved du jo self godt i forvejen.
      Du er rigtig flot, og ikke på nogen måde på den billige måde.

      Slet
    3. Årh tak Ditte! Tusind, tusind tak! Man må tage det sure med det søde for der vil altid være nogle, som ikke kan lide en ;-)

      Slet
    4. Men det gør du faktisk lidt. Det er nok den tunge make up.

      Slet
    5. Igen - så grove ting må gerne ske på formspring, men selvfølgelig skal i ydre jer. Lidt mit forsvar vil jeg lige sige, at det eneste makeup jeg har på er læbestift.

      Slet
    6. Du mener simpelthen selv, at det her er en professionel blog? Jeg har fulgt - hvis man kan kalde det for at følge - din blog i et stykke tid, og jeg må sige, at jeg ikke er synderligt begejstret for hverken din tegnsætning eller dit sprog (eller nogle gange for indholdet i dine indlæg, eller rettere sagt manglen på samme) - og som forresten er et glimrende eksempel på hvor U(!)professionel din blog er. Hvis du virkelig mener at det her er professionelt 'arbejde' og ikke bare en hobby, så kan jeg vitterligt talt - desværre - ikke forstå hvorfor du ikke tager dig de få minutter det nu i virkeligheden tager at rette dine indlæg igennem.

      Gymnasiet, lektier, afleveringer og arbejde er bare ikke gyldige undskyldninger - jeg har selv gået på gymnasiet, og 1.g er pinligt nemt - og det burde det uden tvivl også være for en som dig, som 'har bestået alle dine eksamener med meget høje karakterer i folkeskolen' hvis jeg husker korrekt fra en af dine kommentarer til et gammelt indlæg? Så må du kalde din blog for så professionel, som du nu vil - det er noget pjat og en noget naiv måde at fremstille dig selv - og din elskede blog - på. Hvorfor prøver du at gøre tingene til noget, de ikke er?

      Slet
    7. Dette som du sidder og skriver rører mig overhovedet ikke, fordi jeg ved at jeg har en forholdsvis professionel, hvis man kigger på andre. Min tegnsætning er sådan, som jeg har lært det i skolen og giver mig som sagt udemærket gode karakterer. Manglen på indlæg har der stort set ikke været, hvis du kigger i 2013. Alle bloggere har perioder, som er sværere end andre. Min blog er professionel, ja, men det er stadig en hobby og ikke et job. Det er dér man skal kigge. Hvis du ikke kan lide min blog, så kan jeg ikke se hvorfor du har fulgt den så lang tid. Det er min blog og jeg kalder den præcis hvad jeg vil - det mit valg. Min elskede blog er professionel og stadig en hobby. Sådan ser jeg på det.

      Slet
    8. Ja, jeg giver dig ret i at du har en forholdsvis professionel blog i forhold til nogle andre. Antallet af indlæg i både 2012 og 2013 har jeg, hvis du læser min første kommentar igennem, faktisk slet ikke kommenteret på, så jeg forstår desværre ikke hvorfor du forsvarer antallet af indlæg? Det jeg til gengæld HAR kommenteret på er manglen af indhold i dine indlæg - hvorfor skal du lave et indlæg, hvori overskriften hedder 'sex' og resten af indlægget intet har med det at gøre? Dertil vil jeg også sige at det selvfølgelig er smag og behag - og et spørgsmål om intellekt - hvorvidt man gider læse indlæg efter indlæg efter indlæg, vel at mærke på kun et par måneder, om dine fine MAC læbestifter, og deraf kan man jo også sige at jeg bare skal henvende mig til andre blogs, men jeg kan stadig ikke lade være med at tænke på hvad meningen med det er? Og, undskyld mig, men hvad er det dog for en forfærdelig falsk københavnsk accent du taler med, når du lægger videoer op? Men for nu, endelig, at komme til min pointe: det er da hverken særlig underholdende eller berigende, og det er BESTEMT ikke noget, man ikke har set før i 'bloggerverdenen' - men hvorfor gør du det? Er det fordi du er bange for ikke at passe ind, eller fordi du vil være ligesom dem? - sille, marie etc. Det kan godt være, at jeg er den eneste med de tanker, og jeg håber, at du tager det jeg har sagt, som noget konstruktivt. Du behøver nemlig ikke at være ligesom alle andre.

      Desuden, og som det sidste, vil jeg gerne lige gøre det klart for dig at jeg ikke er den samme 'anonym' som har skrevet de to første anonyme kommentarer.

      Slet
    9. Hvorfor jeg skal lave et indlæg med en overskrift, billede og en lille tekst? Overskriften sex skriver jeg, da jeg tror det vækker mange hjerner og derved får en lille debat i gang (ligesom f.eks.). Mit mål med min blog er selvfølgelig overordnet mode, men jeg kan da godt lide at provokere, som jeg også har skrevet før, så forstår ikke hvorfor folk skal undre sig over det? Jeg spørger om hvad folk synes om det og minder også læsere om min instagram og facebook, hvilket jeg ofte gør i andre indlæg, så forstår virkelig ikke hvorfor dette er anderledes fra de andres. Jeg taler ærligtalt bare i mine videoer. Jeg tænker ikke rigtig, hvordan jeg tale. Og hvis det lyder, så har det ikke været min mening, men hvis det var, så er det stadig min blog og derfor gør jeg præcis, som det passer mig. Jeg er bestemt ikke bange for at passe ind. Jeg er mig selv og det er jeg da ked af at folk ikke kan se. Jeg kan virkelig ikke se dine synspunker for noget konstruktivt, da du kritiserer MIN måde at blogge på og hvad fanden jeg vil blogge om. Og det er min valg og vil altid være mit valg.

      Fair nok.

      Slet
  2. Jeg er meget uenig med den anonyme over min kommentar. Jeg synes du er vildt smuk, bestemt ikke noget med prostitution at gøre!

    SvarSlet
    Svar
    1. Igen - tusind tak! Jeg bliver bare så rørt, når folk støtter op omkring en. Tak tak tak!

      Slet
  3. Jeg synes du ser pisse godt ud - beklager sproget, men det gør du altså!
    Ville i hvert fald ikke klage over at ligne dig!

    SvarSlet
  4. Jeg er dybt uenig med den anonyme, Stephanie. Du er simpelthen for lækker!

    SvarSlet
    Svar
    1. Mange tak, Cecilie! Det varmer bestemt :)

      Slet
  5. anonym 3:
    kunne ikke være mere enig i opfattelse af dig, som den tidligere anonyme (nr2)
    jeg har ikke en bruger, derfor er jeg anonym.

    Hanne.

    SvarSlet
    Svar
    1. Kan ikke finde ud af hvem du er enig med :)

      Slet
  6. Jeg syntes det er anonym #1 der udstiller sig som en udbrændt luder! Slap nu af og lad Stephanie gøre det hun brænder for. Det er hendes blog og hvis man skal komme med kritik skal det være konstruktivt i stedet for de nedgørende, kolde og barnlige kommentarer du komme med, anonym #1. Det er jo til INGEN verdens nytte det du kommer med mand. Din blog er super fin, Stephanie, og du ser vildt smuk ud på overstående billede og alle andre billeder. bum

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg er super glad og rørt over folk, som rent faktisk bruger deres tid, på at støtte mig, mit liv og min blog. Jeg føler mig beæret over nogle lægger kræfter i det. TAK! Jeg er enig i, at kritik skal være konstruktivt og mener ikke, at de personer som skriver, har det som hensigt. Tak fordi du er med til at være en PERFEKT læser! Tak <3

      Slet
  7. Jeg er fuldstændig enig i hvad Anonym 1 har skrevet til dig. Flot formuleret af ham/hende.

    SvarSlet
    Svar
    1. "Du ligner en udbrændt luder" vil jeg nu ikke kalde flot formuleret ;-)

      Slet
  8. Det er faktisk rigtig flot formuleret. Og det er det du ligner. :-)

    SvarSlet
  9. Når du vælger at lave en overskrift som "Sex", så tænker de fleste folk i den retning, og hvis man så kigger på dit billed med sex i hovedet, synes jeg altså du ligner en der er blevet rykket godt og grundigt rundt, pga. dit uglede hår og den åbne mund som jeg synes udtrykker udmattelse + du vidst nok sidder i en af dine blonde bh'er. Synes lidt det er et forkert indtryk at udsende til alverdens mennesker, når du alligevel ikke er ældre end du er, selvom du nok bare gerne vil provokere folk på alle måder som du finder mulige. Men det er jo bare min mening.

    SvarSlet
    Svar
    1. Folk skal da også tænke på sex, når de ser overskriften, men sex er ikke lige med luder. Sex er en normal, naturlig ting, som der også skal være plads til. Jeg havde det typiske Sille bollehår og ja, en blonde bh. Jeg kan ikke se hvordan det kan give et forkert indtryk, men at tage billeder, hvor man er nøgen ikke er (ikke fordi jeg har noget imod det). Nøgenhed skal bare være mere acceptabelt ligesom homovielser. Men det er bare min mening.

      Slet
  10. Hold nu op, altså. Anonym #1, du har jo åbenbart ikke nosser nok til at stå ved eget navn. Det er vanvittigt ukonstruktivt, det, du skriver. Det er Stephanies blog - derfor dyrker hun den, som hun har lyst til. Jeg kan simpelthen ikke forstå, du kan retfærdiggøre dine nedladende kommentarer med, at Stephanie laver forkert tegnsætning. Who cares? Dit sprogbrug er jo direkte ulækkert.
    Jeg synes, du er sej, Stephanie - og jeg mener helt sikkert, du har potentiale til at blive en del af den danske modeblog-elite. Du har karisma og virker professionel i dit arbejde med din blog. Alt held og lykke!

    Kram Anne

    SvarSlet