22.1.13

SHORT HAIR


H&M TOP, Forrest and Bob BH

Jeg skrev lidt på min facebookside, at jeg havde en lille forandring. Mit hår er igen klippet en smule kort. Når det er vildt og krøllet, så synes jeg selv, at jeg minder om Carrie Bradshaw fra Sex and the city. Jeg har faktisk overvejet, at få lavet permanente krøller, så Carrie-looket bliver mere tydeligt og optimalt. BH'en er også ny og der kommer indlæg om den senere. Hvad synes i om det?

4 kommentarer:

  1. Super flot til dig! Men vil ikke anbefale dig at få permanente krøller - det ser så skrækkeligt ud når håret gror ud og man pludselig kun har krøller i halvdelen af håret. Desuden tror jeg snildt du kan lave det stort og rodet hvis ikke du har fuldkommen glat hår af natur :)

    SvarSlet
  2. Mange tak, Christine! Hmm, det havde jeg ikke lige tænkt på. jeg tror heller ikke, jeg gør det pga. jeg ikke vil bruge så mange penge på det og hvis det bliver grimt, så er det spild af penge :-) Tak for dit råd!

    SvarSlet
  3. Elsker din blog og har læst den i efterhånden lang tid.. Har bare haft et spørgsmål lige siden du startede med at poste de der blonde BHer: hvordan gør du så man ikke kan se dine nippels igennem dem?

    Knus en anonym fan;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Mange tak! Man kan se mine brystvorter i nogle af bh'erne, men det kommer jo an på bh'en og ikke noget, som jeg gør med mine brystvorter :-)

      Slet