19.4.13

BLOGGER?



Jeg møder ofte fordomme omkring min blog og mig som blogger. Og et eller andet sted, så synes jeg blogning er lige så seriøst, som da jeg gik til elitegymnastik. Rigtig mange mennesker i min omgangkreds kan ikke helt sætte sig ind i min interesse for blogning og jeg tror det kommer af, at de ikke helt forstår, hvorfor jeg bruger tid på det. Jeg er rigtig stolt over, hvor langt jeg er nået med min blog og jeg kan kun takke jer, for at være de bedste læsere nogensinde. TAK!

7 kommentarer:

  1. Fedt billede! og du har ret, der er mange der ikke forstår det. For mig handler det om at udtrykke noget kreativt :) Det er vel hvad man ligger i det, og så to hell with everybody else !
    Super fed blog forresten, følgr nu :)

    knus karen

    http://simple-vanilla.blogspot.dk/

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak! Ja, det er så rigtigt, men vi har alle forskellige interesser. Kram

      Slet
  2. Jeg er enig med Karen!
    Din blog er nogengange lidt grænseoverskridende (for nogen), at du viser dig selv i BH og andet "let tøj". Men ved du hvad? Jeg synes det er fedt! Det er fedt, at du tør at gøre uden nogen tanker om andres mening, og du har faktisk inspireret mit til måske at rykke mig lidt, ved ikke bare at skrive havd folk ville høre, men hvad jeg selv tænker, og måske bruge nogen andre ord ind i det.

    Forsæt med det gode arbejde!!
    - Caroline

    andyetanotherone.bloggersdelight.dk

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, det er den, men vi lever også bare i en anden tid, hvor sådanne ting burde accepteres. Det gør mig rigtig glad, at jeg inspirerer nogle. Det er fantastisk at høre! Tusind tak søde Caroline!

      Slet
  3. Hej! Jeg har fuldt med i din blog i noget tid nu, den er RIGTIG fed! Meget flotte billeder du tager og fed stil du har :))
    Jeg har længe tænkt over hvordan du har fjernet kanten på dine billeder, du ved den hvide kant der er uden om? Kan du hjælpe mig?
    Hilsen Marie - som elsker din blog!!

    SvarSlet
    Svar
    1. Hvor er det bare super dejligt at høre, at nogle har fuldt min blog i længere tid. Tusind, tusind tak! Jeg søgte på google og fandt en anden blog, som forklarede det med et indlæg. Jeg kan ærligt ikke selv huske det. Kram

      Slet
    2. Det er mig der siger tak for sadane en fed blog! Tak for bloggen og hælpen :)
      Kram

      Slet