30.4.13

TEASER OUTFIT



Til jer, som følger min facebookside har allerede set billedet, men jer som ikke følger mig dér skulle ikke snydes. I får hele outfittet i aften. Jeg har også brug for jeres hjælp. Jeg skal til gymnasiefest på fredag og vi skal finde et tema til vores klasse, som skal klædes ud. Vi vil ikke bruge et tema, der er brugt, da der er en stor præmie på spil. Forslag modtages med kyshånd!

22 kommentarer:

  1. En lille hjælp til at gøre din blog bedre, kunne måske være at du korrekturlæste dine indlæg...

    På forhånd tak.

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg har før udtrykket mig om, at jeg skriver præcis som jeg vil. Ingen skal komme og sige hvordan jeg skal gøre på MIN blog. Hvis man ikke kan lide det som man læser, så skal man lade vær med at læse det. Så enkelt er det.

      På forhånd tak.

      Slet
    2. Tror bare det han/hun mener er, at du måske kunne rette, hvis der er fejl, nu hvor du fx skriver "til jer som ikke følger min facebookside" - det giver bare en smule forvirring, når der er sådanne fejl.
      Tror ikke så meget det er indholdet i det du skriver, som han/hun mener.

      Slet
    3. Jeg ved godt hvad han/hun mener. Og jeg har mine nogle af mine nærmeste til at læse mine indlæg og sige, hvis der er fejl. Derfor lytter jeg ikke flabede kommentar og det var bestemt en flabet kommentar.

      Slet
  2. Når man har en offentlig blog, er det vel også vigtig at kunne tage imod kritik?
    Men det må du da selv om...

    SvarSlet
    Svar
    1. Det har du helt ret i - det skal man kunne og det kan jeg sagtens. Jeg tager imod kritikken og som jeg har skrevet ovenover, så har jeg andre til at læse mine indlæg bagefter, for at tjekke fejl. Jeg tager imod konstruktiv kritik.

      Slet
  3. Tror bare personen mente, at du skulle tage at læse igennem for stavefejl :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det gør jeg skam også. Det er bare ikke altid man fanger dem :-) Men det var en flabet kommentar, og dem tager jeg ikke med et smil.

      Slet
  4. Måske du selv skulle lære at sætte kommaer først?

    På forhånd tak.

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg kan sagtens sætte kommaer. Måske skulle du ikke læse min blog, hvis du har den indstilling til mine indlæg.

      Slet
    2. Det var henvendt til personen, som skrev den første kommentar. Men ok....

      Slet
    3. Det må du sgu undskylde! Det er svært at se forskel på en hater og en som støtter op omkring en, når man er anonym :-)

      Slet
  5. BAYWATCH TEMA!! :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er faktisk en god idé, men tror ikke alle drengene har det godt med at have bar overkrop ;-)

      Slet
    2. arh! så må de tage sig sammen! og altså de kan jo vælge at sige, så tager jeg bare en badedragt på! :D og ellers kan i jo lave sådan strandløve tema, så kan man jo selv bestemme hvordan man definere strandløve! :D

      Slet
    3. Hahahhahahha. Bedste kommentar nogensinde! Strandløve hahahha. Flækker

      Slet
  6. Svar
    1. Tusind tak, Rikke!! Jeg bliver helt rørt.

      Slet
  7. Disney tema, haha! (ved ikke om det er brugt før)! - Du er så smuk! Glæder mig til at se resten af outfittet :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hmm, det kunne man egentlig godt, men jeg tror der ligger for meget arbejde bag, desværre. Tusind tak! <3

      Slet
  8. Undskyld mig, men hvis der er nogen her, som er ubehøvlet og flabet, så er det dig, Stephanie. "Ingen skal komme og sige hvordan jeg skal gøre på MIN blog" - skulle det virkelig være ord fra en som mener, at hun kan tage imod (konstruktiv) kritik? Hvis du gad læse hvad anonym1 har skrevet - i stedet for at blive fornærmet og sur, som du jo så modent gør - skulle du måske tage at lytte i stedet for, for det er nemlig et konstruktivt - og godt - råd, som du måske burde følge, hvis din blog skal leve op til det professionelle niveau, du selv (i andre kommentarer) hævder, at den har.

    SvarSlet
    Svar
    1. Når man skriver "På forhånd tak", så ser jeg der fandeme som flabet og så kan du tro, at man får flabet tilbage. Jeg laver ikke kommafejl i mine indlæg, men derimod stavefejl, fordi jeg ofte må handle hurtigt, for at få så mange indlæg ud, som jeg nu gør. Jeg har før hørt, hvad folk har taget og lytter også gerne på konstruktiv kritik og ved du hvad? Det er ikke konstruktiv kritik. Jeg bliver pissed off, fordi folk bliver ved med at køre på mig, og hvis de virkelig ikke kan lide mine indlæg, så kan de lade vær med at læse dem. Sværere er det ikke. Jeg har ikke et bestemt niveau, som jeg vil nå op på, men jeg ser selv min blog som rigtig seriøst, da jeg ligger så meget vægt i den. Jeg vil ikke svare på flere af disse kommentarer, da jeg føler jeg har forsvaret mig selv og fordi jeg synes det ødelægger den stemning, jeg gerne vil have på min blog.

      Slet